Kami adalah pakar dalam membangunkan produk jenama anda sendiri. Kami berpengalaman dalam mereka bentuk membangunkan produk jenama anda khas untuk pelangan. KAMI JADIKAN PRODUK ANDA BERJAYA!

mengapa anda perlu Menjenamakan Produk Anda?

Label produk persendirian atau tawaran perkhidmatan pengilangan adalah disediakan oleh jenama syarikat. Label persendirian untuk barangan dan perkhidmatan boleh didapati dalam pelbagai industri daripada kosmetik, produk kesihatan dan lain-lain. Kami sering diletakkan sebagai alternatif kos murah samada dari produk kawasan, negara mahupun antarabangsa, walaupun baru-baru ini, sesetengah label produk persendirian telah diletakkan sebagai produk "premium" untuk bersaing dengan produk "berjenama" sedia ada.


Mengapa anda mesti Menjenamakan Produk Anda?

  • Mengawal harga produk atau perkhidmatan,
  • Meletakkan cadangan sendiri untuk pelan pemasaran,
  • Cipta imej peribadi yang dimana boleh membawa kepada  kesetiaan pelanggan yang letbih tinggi.
  • Kawalan penghasilan, pemasaran, pengedaran dan keuntungan yang lebih tinggi,
  • Menyediakan sendiri input, bahan-bahan tambahan, logo, tagline dan sebagainya,
  • Pilihan pelanggan yang berubah - membawa kepada label produk tersenri.
Pengilang barangan tempatan yang menyediakan label tersendiri untuk pasaran tertentu

Label jenama tersendiri adalah terdapat dari pelbagai jenis termasuklah kesihatan, kecantikan dan komestik. Jenama tersebut membantu dalam mencipta jenama tersendiri dan unik untuk para peruncit. Kami sebagai jenama persendirian yang bagus membolehkan kami menyediakan peluang untuk menjana penjualan yang lebih baik. Kami mencipata nilai yang dikenalpasti oleh pelangan anda. Jenama produk tersendiri membolehkan pemilik membezakan antara produk mereka dan produk pesaing mereka, dan membolehkan pengguna dalam memilih produk yang lain.


Kualiti dan Keselamatan Label Produk Persendirian

Label jenama produk yang kami sediakan sudah tentu tidak dijual didalam satu negeri sahaja, tetapi di merata tempat. Ini adalah penting, dimana semua produk adalah dalam kualiti yang tinggi dan mematuhi semua standard yang bersesuaian dengan pasaran tunggal mahupun global. Sudah tentu, isu-isu seperti ketahanan dan kesan terhadap persekitaran mestilah diambil kira. Perkara ini boleh diselesaikan dengan menyediakan persijilan dan audit, pemeriksaan, pengawalan kebersihan dan pencubaan untuk kecantikan dan komestik, minuman dan pembungkusan.


Pensijilan dan Kerjasama Kami

  • WorldClass Industries membantu saya membina jenama saya sendiri produk dari A ke Z dengan modal serendah 10k dan lengkap dengan kelulusan.Sekarang saya mempunyai 500 unit produk sendiri. Terima kasih kepada WorldClass Industries."

    Sofia Shahs

HOTLINE 24 / 7

+6 010 319 3477 / +6 010 3234 777

+6 010 319 3577 / +6 010 3235 777

PEJABAT

+6 03 33599577

FAX

+6 03 33599477

EMAIL

ownprivatelabel@gmail.com

ALAMAT

Wisma WorldClass Group, Suite No. 9A, 1st Floor, Jalan Keluli AP7/AP Seksyen 7,
Shah Alam 40000 Selangor, MALAYSIA

Daftar Masuk

{literal} {/literal}