Kami adalah pakar dalam membangunkan produk jenama anda sendiri. Kami berpengalaman dalam mereka bentuk membangunkan produk jenama anda khas untuk pelangan. KAMI JADIKAN PRODUK ANDA BERJAYA!

Apa yang anda perlu tahu?

Private Label adalah merupakan pilihan semulajadi untuk kontrak pengilangan yang diperlukan untuk penjagaan kesihatan, kulit dan kecantikan, makanan tambahan dan lain-lain dengan sektor yang berlainan. Terdapat banyak kontrak pengilangan dimana mereka berkata merekalah syarikat perunding terbaik tetapi hakikatnya mereka tidak seperti apa yang mereka katakan dari segi kepercayaan, ketahanan dan kualiti yang konsisten. Kami laksanakan janji untuk semua perkhidmatan yang kami tawarkan untuk anda memulakan perniagaan produk anda. Private Label tahu syarikat terbaik mana yang akan percaya pada label persendirian dan keperluan pengilangan berdasarkan pasaran global.

Setiap dari ahli pasukan daripada produk konsepsi, ke penyelesaian pemasaran adalah terlatih dan berpengetahuan dalam semua aspek kotrak proses pengilangan. kami bekerja sebagai pasukan kerjasama untuk membawa produk anda ke pasaran secara telus. Pelanggan kami memberi tahu kami bahawa ini adalah titik utama perbezaan daripada pesaing kami dan dan sebab kenapa mereka memiliki kami sebagai perunding untuk menghasilkan jenama mereka sendiri.

Tawaran Berguna Untuk Sebarang Keperluan Perniagaan

 • - Perkhidmatan pengilangan dengan pelbagai sektor dan produk.
 • - Menawarkan anda perkhidmatan persendirian dan perunding kualiti, pembungkusan, laman web, penjenamaan untuk semua yang diperlukan bagi pengilangan penjagaan kulit pada masa hadapan.
 • - Kadar pemulihan yang realistik untuk produk anda.
 • � Harga yang berpatutan untuk produk ubah suai dengan kualti yang bagus. Anda bebas untuk sebarang pertanyaan kepada kami.
 • � Kami menyedari apa yang anda perlukan dan kesedaran bahawa kami ada untuk bekerja untuk anda,
  - Kami pastikan bahawa produk anda tepat, sihat dan berkualiti tinggi.
 • - 99% kadar kejayaan dalam mengalahkan harga pesaing kami.
 • - Pengilangan kami mempunya kualti yang standard untuk IMP, GMP, HALAL dan keselamatan.

Penyelidikan dan Pembangunan Mengikut Formula Anda

Ahli kimia kami telah bekerjasama dengan pasukan pemasaran dan pelanggan kami tentang potensi produk yang mempunyai formula tersendiri untuk peluang pasaran. Ahli kimia pembuatan kami komited dalam mengembangkan idea-idea baru dan formulasi untuk halal, penjagaan, dan styling serta menyesuaikan produk yang ada untuk mengubah keperluan pasaran. Satu produk baru yang dihasilkan akan diuji di makmal secara teratur mengikut spesifikasi dan standard oleh institusi bebas bagi mendapatkan sijil-sijil yang diiktiraf oleh kerajaan.

Jaminan Kualiti dan Pengurusan

Kami mengambil tahu tentang keselamatan produk kami dan kawalan kualiti sebagai kepentingan utama bagi kami. Kami menyediakan dokumentasi produk berdasarkan ISO kerajaan Malaysia dan pengilangan standard HACCP. Kami jaga dan pertimbang tentang sesetengah perkara yang diperlukan oleh pelanggan kami.

Kami buang segala kerisauan anda dengan membantu menjayakan membawa produk dan jenama anda ke pasaran tempatan. Kami tawarkan semua liputan pelengkap pelanggan tentang Polisi Insuran Liabiliti Produk tanpa sebarang kos kepada anda. Ini bermakna bahawa perniagaan anda sepertimana kami boleh membuktikan standard tanda aras pembuatan produk kami.


Pensijilan dan Kerjasama Kami

 • WorldClass Industries membantu saya membina jenama saya sendiri produk dari A ke Z dengan modal serendah 10k dan lengkap dengan kelulusan.Sekarang saya mempunyai 500 unit produk sendiri. Terima kasih kepada WorldClass Industries."

  Sofia Shahs

HOTLINE 24 / 7

+6 010 319 3477 / +6 010 3234 777

+6 010 319 3577 / +6 010 3235 777

PEJABAT

+6 03 33599577

FAX

+6 03 33599477

EMAIL

ownprivatelabel@gmail.com

ALAMAT

Wisma WorldClass Group, Suite No. 9A, 1st Floor, Jalan Keluli AP7/AP Seksyen 7,
Shah Alam 40000 Selangor, MALAYSIA

Daftar Masuk

{literal} {/literal}